• Hem

  • Jämföra lån

  • Ekonomen

    ANSÖK

    Ekonomen: Sveriges Framstående Låneförmedlare

    Företagsöversikt

    I dagens snabbt föränderliga finansvärld behöver konsumenter en pålitlig partner som kan vägleda dem genom låneprocessen. Ekonomen framstår som den partner du kan lita på. Med en imponerande bakgrund av nästan 600 000 jämförelser och ett starkt nätverk av samarbetspartners, är Ekonomen mer än bara en låneförmedlare; det är din brygga till bättre finansiella beslut.

    Vad är 'Ekonomen' fördelar?

    • Oöverträffad Expertis: Med en bakgrund av över 600 000 jämförelser har Ekonomen den insikt som krävs för att förstå varje kunds unika behov.
    • Brett Samarbete: Genom att samarbeta med 39 av Sveriges mest betrodda långivare, garanterar Ekonomen att du får de bästa villkoren.
    • Reglerad Verksamhet: Säkerhet är nyckeln. Alla Ekonomen-partners är reglerade av Finansinspektionen, vilket garanterar transparens och pålitlighet.

    Vilka tjänster erbjuder 'Ekonomen'?

    Ekonomen går bortom traditionell låneförmedling. De jämför lån från 39 olika långivare, analyserar varje erbjudande noggrant och presenterar de bästa alternativen som passar dina specifika behov.

    Låndetaljer

    • Omfång: Oavsett om du behöver 5 000 kr för en oväntad utgift eller 600 000 kr för ett större projekt, har Ekonomen dig täckt.
    • Villkor: Flexibilitet är kärnan i Ekonomen's erbjudanden, med lånevillkor som sträcker sig från 1 år upp till 20 år.
    • Räntor: Med räntor som varierar mellan 2.95% och 29.0%, finns det ett lån som passar varje budget.
    • Avgifter: Transparenta avgifter är avgörande. Till exempel, för ett specifikt lån kan du förvänta dig en uppläggningskostnad på 495 kr och ingen aviavgift.

    Lånekalkyl Exempel

    Tänk dig ett annuitetslån på 5 år där du lånar 150 000 kr. Med en rörlig ränta på 4,30% och en minimal uppläggningskostnad på 495 kr, kommer din effektiva ränta att vara 4,53%. Detta innebär att över lånets löptid skulle du återbetala 167 465 kr, vilket bryts ner till bekväma månatliga avbetalningar på 2 783 kr.

    Svarstid?

    Tid är pengar. Ekonomen förstår detta och strävar efter att ge snabba och effektiva svar på varje ansökan.

    Vilka är låntagarens kriterier?

    Medan varje långivare kan ha sina egna specifika krav, kan att inkludera en medsökande i din ansökan öka dina chanser att bli godkänd. Det är också viktigt att ge korrekta uppgifter, särskilt när det gäller boendekostnader.

    Behövs UC-rapport?

    Ja, Ekonomen utför en kreditupplysning via UC för att säkerställa att du får det bästa lånet baserat på din kreditvärdighet.

    Ansökningsprocessen

    Med Ekonomen är ansökningsprocessen smidig och enkel. Inom bara en minut kan du skicka in din ansökan. Därefter jämförs din ansökan med upp till 39 långivare för att hitta det bästa erbjudandet som passar just dig.

    Kontaktuppgifter

    • Adress: Vasagatan 7, 111 20 Stockholm
    • Telefon: 0770 33 07 77
    • E-post: kontakt@enklare.se

    Vanliga frågor till Ekonomen

    1. Hur optimerar jag min ansökan? För att maximera dina chanser att bli godkänd, överväg att inkludera en medsökande. Se också till att du anger korrekta uppgifter, särskilt när det gäller dina boendekostnader.
    2. Hur mycket kan jag få i lån? Med Ekonomen kan du ansöka om privatlån upp till 600 000 kr. Varje långivare kommer att göra en individuell bedömning baserat på din ansökan.
    3. Kommer jag få låneerbjudanden? Efter att ha skickat in din ansökan kommer den att jämföras med upp till 39 långivare. Beroende på deras bedömning kan du få flera låneerbjudanden.
    4. Hur hittar jag det bästa lånet? Ekonomen gör det tunga lyftet åt dig genom att jämföra ditt lån med upp till 39 långivare. Du kan sedan logga in på "Mina sidor" för att granska och jämföra de erbjudanden du får.
    5. Kan jag ansöka via telefon? Absolut! Om du föredrar personlig service kan Ekonomen's erfarna förhandlare ringa upp dig för att diskutera dina behov.

    Det finns inga recensioner för denna produkt.