• Hem

  • Jämföra lån

  • Kontantfinans

    ANSÖK

    Kontantfinans - Din Pålitliga Finanspartner

    Att välja rätt finanspartner är avgörande när det kommer till att hantera personliga finanser och lån. Kontantfinans utmärker sig som en pålitlig finansinstitution som inte bara fokuserar på nuvarande ekonomiska situationer utan också ser till kundernas framtidsutsikter. Med en stark inriktning på att erbjuda flexibla låneprodukter, strävar Kontantfinans efter att möta sina kunders behov på ett sätt som underlättar ekonomisk frihet och stabilitet.

    Flexibla Lånalternativ för Dina Behov

    Kontantfinans erbjuder en rad låneprodukter designade för att ge dig den finansiella flexibiliteten du behöver. Oavsett om det gäller oförutsedda utgifter, personliga projekt eller att bara ha en finansiell buffert, erbjuder Kontantfinans skräddarsydda lösningar som passar varje unikt behov.

    Kontokrediter - Flexibilitet och Tillgänglighet

    Kontantfinans förstår vikten av tillgång till snabba och flexibla finansieringslösningar. Därför erbjuder vi kontokrediter som tillåter dig att låna mellan 3,000 och 15,000 SEK med enkelhet. Det unika med dessa krediter är att du inte behöver oroa dig för UC-kontroller, eftersom vi använder Bisnode för kreditupplysningar. Detta säkerställer en smidig process och att din kreditvärdighet inte påverkas negativt av förfrågningar.

    Villkor och Avgifter för Ditt Lån

    Att förstå villkoren och avgifterna associerade med ditt lån är nyckeln till en ansvarsfull låntagning. Kontantfinans erbjuder lån med en nominell ränta på 23,95% och en effektiv årsränta på 45,5%. Utöver detta tillkommer en uppläggningsavgift på 475 SEK och en månatlig administrationsavgift på 25 SEK, medan fakturaavgiften är 0 SEK. Dessa transparenta och rättvisa villkor säkerställer att du har en tydlig bild av kostnaderna innan du tar ett beslut.

    Exempel på Lånekalkyl

    För att ge en klarare bild av hur lånekostnaderna kan te sig, låt oss ta ett exempel: En kredit på 10 000 SEK som återbetalas med 1 015 SEK per månad under 12 månader. Med en nominell ränta på 23,95%, en uppläggningsavgift på 475 SEK och en månatlig administrationsavgift på 25 SEK, blir den totala kostnaden för krediten 2 180 SEK. Denna transparens i lånekalkylen bidrar till att du kan planera din ekonomi bättre.

    Ansökningsprocessen Steg för Steg

    Att ansöka om ett lån hos Kontantfinans är enkelt och snabbt. Processen inleds med att du fyller i en ansökan online och signerar med BankID. Vi bedömer sedan din ansökan baserat på de uppgifter vi fått från dig och kreditupplysningen från Bisnode. Inom 24 timmar (ofta snabbare) får du besked om din ansökan godkänts. Efter godkännandet sker utbetalningen samma dag via Swish eller banköverföring, vilket ger dig snabb tillgång till de medel du behöver.

    Krav för Låntagare

    För att kunna ansöka om ett lån hos Kontantfinans måste du uppfylla vissa grundkrav. Du ska vara mellan 18 och 70 år gammal och ha en årsinkomst på minst 120 000 SEK. Dessutom är det viktigt att du är folkbokförd i Sverige och har ett svenskt personnummer. Dessa kriterier säkerställer att vi kan erbjuda lån på ett ansvarsfullt sätt till dem som har möjlighet att återbetala.

    Låna Utan UC med Bisnode

    En av de stora fördelarna med att välja Kontantfinans är möjligheten att låna utan UC (Upplysningscentralen). Istället för UC använder vi Bisnode för kreditupplysningar, vilket innebär att din kreditvärdighet inte påverkas negativt av förfrågningarna. Detta är ett idealiskt alternativ för dig som vill hålla din kreditvärdighet intakt.

    Låna med Betalningsanmärkningar

    Vi på Kontantfinans tror på en andra chans. Därför erbjuder vi möjligheten att låna trots betalningsanmärkningar. Vi genomför en helhetsbedömning av din ekonomiska situation och fokuserar på din framtida återbetalningsförmåga snarare än dina tidigare misstag. Detta innebär att en betalningsanmärkning inte automatiskt utesluter dig från möjligheten att få ett lån.

    Flexibel Återbetalning

    Flexibiliteten i återbetalningen av ditt lån hos Kontantfinans gör det möjligt för dig att anpassa dina månatliga betalningar efter din ekonomiska situation. Den minimala återbetalningen är 5 % av den utestående skulden, men inte mindre än 250 SEK. Detta ger dig kontroll över din ekonomi och möjligheten att hantera dina betalningar på ett sätt som passar dig bäst.

    Använd din Kontokredit igen

    Efter att du har börjat återbetala ditt lån hos Kontantfinans, kan du enkelt ansöka om att återanvända din kredit upp till den ursprungliga kreditgränsen. Detta innebär att du har tillgång till medel när du behöver dem, utan att behöva genomgå en ny låneansökan. Efter två månader har du även möjligheten att ansöka om en högre kreditgräns, vilket ytterligare ökar din finansiella flexibilitet.

    Kundsupport och Kontaktuppgifter

    Om du har några frågor eller behöver stöd kan du enkelt kontakta Kontantfinans kundservice. Vi är tillgängliga via e-post på info@kontantfinans.se eller via telefon på 08 – 500 850 47 under våra telefontider, vardagar mellan 9 och 17. Vår adress är Brixo AB (Att: Kontantfinans), Box 599, 114 11 Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina finansiella behov.

    Vanliga Frågor och Svar

    Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får om våra lån och tjänster för att göra det enklare för dig att hitta svaren du behöver. Vare sig det gäller förutsättningarna för att låna, återbetalningsplaner eller hur man ansöker, hittar du informationen på vår hemsida eller genom att kontakta vår kundservice.

    Varför Välja Kontantfinans?

    Kontantfinans står ut med sitt åtagande om transparens, flexibilitet och kundfokus. Vårt mål är att erbjuda finansiella lösningar som inte bara tillgodoser dina omedelbara behov utan också främjar din långsiktiga ekonomiska välbefinnande. Med enkel ansökningsprocess, konkurrenskraftiga villkor och en förståelse för varje kunds unika situation, är Kontantfinans det självklara valet för den som söker trygghet och flexibilitet i sin ekonomi.


    Utmärkt poäng i se.trustpilot.com. Högt betyg och bästa åsikter.




    Det finns inga recensioner för denna produkt.