• Hem

  • Jämföra lån

  • Lendo

    ANSÖK

    Översikt över Lendo

    Företagsöversikt:

    Lendo är en framstående jämförelsetjänst för lån i Sverige. De erbjuder individer och företag möjligheten att jämföra lånerbjudanden från flera långivare med endast en ansökan. Med en specialisering inom privatlån, företagslån och bolån ser Lendo till att kunderna får de bästa möjliga villkoren anpassade efter deras behov.

    Vilka är 'Lendo's' fördelar?

    • En ansökan, flera erbjudanden: Med bara en ansökan samlar Lendo erbjudanden från upp till 40 långivare för privatlån och 19 långivare för företagslån.
    • Spara tid och pengar: Genom att använda Lendo säkerställer du konkurrenskraftiga räntor, vilket kan spara dig betydande summor under lånetiden.
    • UC-kontroll: Endast en kreditrapport tas via UC, vilket minimerar påverkan på din kreditvärdighet.
    • Kostnadsfri tjänst: Lendos jämförelsetjänst är helt kostnadsfri.

    Vilka tjänster erbjuder 'Lendo'?

    Lendo erbjuder en rad tjänster, inklusive privatlån, företagslån, bolån, billån och samlingslån.

    Detaljer för varje tjänst:

    Privatlån: Belopp: 10,000 - 600,000 SEK, Ränta: 2.95% - 29.95%, Löptid: 1-20 år, Avgifter: Ingen uppläggnings- eller arrangemangsavgift.

    Företagslån: Belopp: 50,000 - 5,000,000 SEK, Ränta: 2.95% - 29.95%, Löptid: 1-20 år, Avgifter: Ej specificerat.

    Bolån: Lendo erbjuder en digital ansökningsprocess för bolån, vilket gör det möjligt för kunder att jämföra erbjudanden från olika banker utan att besöka ett bankkontor.

    Exempel på låneberäkning:

    För ett annuitetslån på 10 år, där man lånar 180,000 SEK till en rörlig ränta på 6.99%, blir den effektiva räntan 7.22%. Det totala beloppet som ska betalas skulle vara 243,435 SEK, med en månadskostnad på 2,549 SEK över 120 månader.

    Vad är svarstiden?

    Ansökningar behandlas inom 24 timmar på vardagar, med vissa svar som mottas på bara några timmar.

    Vilka är låntagarens kriterier?

    För företagslån måste företaget vara registrerat i Sverige och aktivt vid ansökningstillfället. Olika företagsformer, inklusive aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag och enskilda näringsidkare, accepteras.

    Är UC-rapport nödvändig?

    Ja, en UC-kontroll krävs för alla låneansökningar.

    Vad är ansökningsprocessen?

    1. Fyll i en digital ansökan.
    2. Lendo samlar in erbjudanden från flera långivare.
    3. Välj det bästa lånerbjudandet som passar dina behov.

    Kontaktuppgifter:

    För eventuella frågor kan du nå Lendos handläggare på 0771-131310.

    Partners (om tillämpligt):

    Lendo samarbetar med upp till 40 banker och långivare för privatlån och 19 för företagslån.

    Topp 5 vanliga frågor med svar:

    • Hur många långivare jämför Lendo? Upp till 40 för privatlån och 19 för företagslån. Detta ger dig en bred översikt över marknaden och hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet.
    • Finns det en avgift för Lendos tjänst? Nej, Lendos jämförelsetjänst är helt kostnadsfri. Detta innebär att du kan jämföra lånerbjudanden utan några dolda avgifter.
    • Hur lång tid tar det att få ett svar? Inom 24 timmar på vardagar. Lendo strävar efter att ge snabba svar så att du kan fatta informerade beslut snabbt.
    • Behöver jag en UC-kontroll för min ansökan? Ja, en UC-kontroll krävs. Detta är en viktig del av processen för att säkerställa din kreditvärdighet och ge dig de bästa möjliga villkoren.
    • Kan jag ansöka om ett lån om jag har betalningsanmärkningar? Ja, du kan ansöka om ett privatlån genom Lendo även med betalningsanmärkningar. Lendo förstår att alla kan ha ekonomiska utmaningar och strävar efter att hjälpa alla kunder.


    Utmärkt poäng i se.trustpilot.com. Högt betyg och bästa åsikter.




    Det finns inga recensioner för denna produkt.