• Hem

  • Jämföra lån

  • Saldo

    ANSÖK

    Saldo Bank - Din Partner i Alla Lägen

    Saldo Bank framträder som en pålitlig och ansvarsfull finansieringspartner, känd för sitt utbud av konsumentkrediter. Med mer än ett decenniums erfarenhet inom konsumentfinansiering, står Saldo Bank ut med sina helautomatiserade system och nästan omedelbara lånebeslut, vilket gör dem till en transparent och pålitlig partner för anpassningsbara lån som passar dina unika omständigheter.

    Genom att sätta teknik i förgrunden strävar Saldo Bank efter att skapa den bästa möjliga kundupplevelsen med helt digitala och dokumentfria ansökningar. Deras produkter och kundservice anpassas löpande till vardagens föränderlighet och varje kunds personliga behov, vilket gör dem till ett flexibelt och prisvärt val för den som värdesätter både effektivitet och tillförlitlighet.

    Låneprodukter Som Passar Alla Behov

    Flexibel Kredit med Löpande Kredit

    Saldo erbjuder flexibel kredit med möjlighet till löpande uttag från 3 000 till 20 000 SEK, vilket ger dig friheten att använda pengarna när och hur du vill. Med Saldo kan du enkelt göra uttag från ditt godkända kreditutrymme och välja exakt hur mycket du vill överföra till ditt bankkonto.

    Terminsinlåning för Ditt Sparande

    Förutom sina kreditlösningar erbjuder Saldo även terminsinlåning som ett attraktivt alternativ för ditt sparande, med förmånliga villkor som speglar Saldos engagemang för att erbjuda värde och säkerhet till sina kunder.

    Exempel på Lånekalkyl

    Ett representativt exempel för att illustrera Saldos transparenta och rättvisa lånevillkor: Vid en utnyttjad kredit på 5 000 kr med en nominell bunden ränta på 39,5% över 12 månader, uppgår det totala beloppet som ska återbetalas till 6 672,89 kr, vilket motsvarar en månadskostnad på 556,07 kr och en effektiv årsränta på 74,4%.

    Ansökningsprocessen Steg-för-Steg

    Att ansöka om ett lån hos Saldo Bank är enkelt och smidigt, tack vare deras fullt digitaliserade process. Här är stegen du behöver följa för att komma igång:

    1. Välj Låneprodukt: Baserat på dina personliga behov och din ekonomiska situation, välj det lån som passar dig bäst.
    2. Fyll i Ansökan: Genomför den enkla och snabba ansökningsprocessen online utan krav på pappersdokument.
    3. Pengarna Insätts Direkt: När din ansökan blivit godkänd, överförs pengarna direkt till ditt bankkonto.
    4. Uttag från Kreditgränsen: Du har möjlighet att göra uttag från din beviljade kreditgräns närhelst behovet uppstår.

    Ansök om lån utan UC för att skydda din kreditvärdighet, speciellt om du planerar att ansöka om flera lån inom en kort tidsperiod i Sverige.

    UC-Rapportens Roll i Låneansökan

    Trots att Saldo Bank erbjuder lån utan att använda sig av Upplysningscentralen (UC), är de lagligt skyldiga att sammanställa kreditinformation för alla låneansökningar. Istället för UC samarbetar Saldo med Dun & Bradstreet för att genomföra kreditkontroller, vilket garanterar att dina ansökningar inte påverkar din kreditvärdighet negativt, som det kan göra med traditionella UC-kontroller.

    Vanliga Frågor

    • Vilka är de grundläggande kraven för att ansöka om ett lån hos Saldo? Du måste vara mellan 18 och 80 år gammal och ha en årsinkomst på minst 100 000 SEK.
    • Hur snabbt kan jag få mitt lån? Saldo Banks helautomatiserade tjänst garanterar att, vid godkännande, pengarna insätts på ditt konto inom några minuter.
    • Kan jag ansöka om ett lån utan UC? Ja, Saldo erbjuder lån utan UC, vilket skyddar din kreditvärdighet vid flera låneansökningar.

    Kontakta Saldo Bank

    För ytterligare information eller frågor om Saldos låneprodukter, är du välkommen att kontakta oss. Vårt team av experter är här för att ge dig den support och vägledning du behöver.

    E-post: customerservice.se@saldo.com

    Telefon: +46 (0) 8 4650 1931

    Arbetstider: Måndag till Fredag: 08:00 - 17:00, Helger: Stängt



    Det finns inga recensioner för denna produkt.