FAQ

Erbjuder du lån? Var och hur kan man få ett lån?

Kortlån online: Hur får man ett omedelbart lån?

Hur får man upp pengar till lön för ett kort på ett låneinstitut?


Erbjuder du lån? Var och hur kan man få ett lån?

Vi är en tjänstesamlare av alla befintliga erbjudanden på den svenska marknaden, med vår hjälp kan du jämföra alla befintliga låneerbjudanden och välja lämpligt, klicka på knappen Ansök och fyll i en ansökan på enhetens hemsida motsvarande kredit för att få ett lån för ett bankkort.


Kortlån online: Hur får man ett omedelbart lån?

Bilreparationer, elräkningar, mat, semester, behandling - tankar om denna plåga för alla moderna människor varje dag. Vi försöker planera allt och fördela ekonomin på bästa möjliga sätt. Men ibland uppstår situationer i livet då pengar på grund av oförutsedda omständigheter kan behövas akut. Alla har inte vänner som kan komma till undsättning, eller värdefulla saker som de kan ta med till en pantbank ett tag; I det här fallet kan kontakt med en mikrofinansorganisation vara ett nästan vinn-vinn-alternativ, där alla kan få ett onlinelån för ett kort utan att lämna hemmet.

KreditFinder skapades för att hjälpa människor som står inför behovet av att få ett omedelbart lån med ett kort för första gången utan ytterligare kontroller, såväl som vanliga kunder hos låneinstitut som vill lära sig mer om hur denna bransch fungerar. Vi kommer att berätta hur du börjar samarbeta med ett låneinstitut, vad som behövs för detta, vad som bör undvikas när du tänker ta en mikrokredit, samt hur du kan förbättra din kredithistorik och vad du ska göra om någon tog ett lån under ditt namn utan deras vetskap.


Hur får man upp pengar till lön för ett kort på ett låneinstitut?

Först måste du välja ett låneinstitut: denna process kommer inte att ta mycket tid, eftersom det nu finns många tjänster som låter dig jämföra erbjudandena och villkoren för alla låneinstitut som är verksamma i landet på en gång.

Som förberedelse för genomförandet av ett mikrokreditavtal bör du ta hand om tillgången på:

  • Giltigt mobilnummer och mejl
  • Pass och TIN (dina foton eller skanningar)
  • Ett bankkort som tillhör dig personligen

Detta är en grundläggande lista över information som krävs för att få ett lån, vissa långivare kan begära ytterligare information.

Att ansöka om ett mikrolån utförs i flera steg:

  • Med hjälp av online-kalkylatorn måste du ange önskad summa pengar, samt den period som du vill ta den för. Som regel genereras omedelbar information om när medlen ska återlämnas, såväl som räntan och det slutliga beloppet för medel som ska returneras.
  • Nästa steg är att förse långivaren med din personliga information och fylla i ett frågeformulär. Här behöver du bekräfta ditt mobilnummer, tillhandahålla skanningar av dokument eller bara data från dem samt svara på frågor om utbildning och arbete.
  • Som regel kan i detta skede en liten summa pengar spärras på ditt kort. Så snart du bekräftar äganderätten till kortet kommer banken att frigöra pengarna.
  • Efter att ha bekräftat kortet kommer du att ha ett samtal med chefen (vissa låneinstitut kan inte ringa tillbaka), ett beslut om ansökan, ingående av ett avtal och betalning av det belopp som anges i avtalet till kortet.

Det tar bara 10 sekunder för oss att skicka din ansökan till Fler än 30 finansinstitut i Sverige

En enda låneansökan online för alla finansinstitut i landet. Fyll i en kort form av en enda låneansökan online på en minut. Gratis kommer vi att välja lämpliga partners, som är redo att ge dig ett lån, och vi skickar dem dina uppgifter för övervägande. Du får godkännande och pengar från ett eller flera företag idag!

Jag vill få information om erbjudanden och kampanjer

Framgång!

Din ansökan har skickats