LOANSTEP – Lån upp till 25 000 kr – Åsikter

✔️ Vi erbjuder lån upp till 25 000 kr

✔️ Kostnadsfria lån i 14 dagar

✔️ Kundtjänst i världsklass

ANSÖK

0.04%

Låneränta per dag

3 år

Eventuell termin dagar

25000

Maxbelopp kr

24 timmar

Övervägande min
LOANSTEP – Lån upp till 25 000 kr – Åsikter

Introduktion till LoanStep

Välkommen till LoanStep, där vi omdefinierar innebörden av att låna i Sverige. Kända för vårt stenhårda åtagande till kundnöjdhet och tillförlitlighet, står LoanStep ut som en fyr av förtroende i det finansiella landskapet. Vårt uppdrag är enkelt men djupgående: att erbjuda stödjande, transparenta och problemfria finansiella lösningar som möter dina omedelbara behov. Med LoanStep påbörjar du en resa mot ekonomisk frihet, backad av ett företag som championar innovation och kundcentrering.

Våra prestationer talar sitt tydliga språk, med LoanStep som säkrar en eftertraktad plats bland de tre mest pålitliga varumärkena i branschen, som röstats fram av användare på Lånen.se. Denna utmärkelse understryker vårt orubbliga åtagande att upprätthålla de högsta standarderna för service och integritet i alla våra erbjudanden.

LoanSteps låneprodukter

Flexibla kreditmöjligheter

På LoanStep förstår vi att finansiella behov varierar stort, vilket är varför vi erbjuder ett mångsidigt utbud av kreditmöjligheter. Oavsett om du behöver 10 000 SEK eller upp till 25 000 SEK, har vi det du behöver. Våra lån är designade med flexibilitet i åtanke, och ger dig den finansiella hävstången du behöver när du mest behöver den, utan bördan av överdrivna avgifter eller stela villkor.

Våra räntor sträcker sig från 21,85% till 38,4%, med en effektiv årsränta som säkerställer transparens och rättvisa. Trots dessa räntor lyser vårt åtagande till överkomlighet igenom med vår avgiftsstruktur: inga fakturaavgifter, en måttlig administrationsavgift på 60 SEK, och en engångsavgift för uppläggning på 750 SEK, vilket gör LoanStep till ett ekonomiskt val för kloka låntagare.

Krav på låntagare

För att vara berättigad till ett kredit hos LoanStep är det rakt på sak: du måste vara mellan 18 till 75 år gammal och ha en minsta årsinkomst på 150 000 SEK. Detta säkerställer att våra lån är tillgängliga för ett brett spektrum av kunder, från unga vuxna som påbörjar sina ekonomiska resor till erfarna proffs som söker flexibla finansiella lösningar.

Exempel på lånekalkyl

För att illustrera, låt oss betrakta ett lån som tas ut den 1 januari 2024, på 27 500 SEK till en rörlig årlig kreditränta på 22,59%, som ska återbetalas över 36 månader. Detta scenario skulle resultera i månatliga betalningar på ungefär 1 059 SEK, vilket leder till en total betalning på 40 611 SEK. Detta inkluderar en avgift på 2 500 SEK för kreditförmedlingstjänsten som tillhandahålls av SBL Finans AB, vilket kroppsliggör vårt åtagande till transparens och överkomlighet.

Ansökningsprocessen

Att ansöka om ett lån hos LoanStep är enkelt och smidigt, och designat för att du snabbt ska kunna tillgodose dina finansiella behov. Processen startar online där du med hjälp av ditt BankID säkert kan logga in och fylla i nödvändig information om din ekonomiska situation samt det syfte du har med lånet.

Efter att ha godkänt våra villkor och svarat på några grundläggande frågor om kundkännedom, genomförs en kreditupplysning för att bedöma din återbetalningsförmåga. Detta följs av en manuell granskning för att säkerställa att lånet matchar dina ekonomiska förutsättningar. Godkänns din ansökan, är pengarna på ditt konto senast samma dag om ansökan skickas in före kl. 12:00 på en vardag.

Kostnadsfritt lån vid tidig återbetalning

En av de unika fördelarna med LoanStep är möjligheten att låna pengar helt utan kostnad om du återbetalar inom 14 dagar. Detta erbjudande är en del av vår strävan att stödja dig i oförutsedda ekonomiska situationer utan att lägga till ytterligare ekonomisk börda. Om du lyckas återbetala lånet inom denna tidsram, tillkommer inga räntor eller avgifter, vilket gör det till ett idealiskt alternativ för kortsiktiga finansiella behov.

Kundtjänst och tjänster

LoanSteps kundtjänst står i världsklass och är alltid redo att assistera dig med eventuella frågor eller funderingar du kan ha. Vårt dedikerade team av experter är tillgängligt via chatt, e-post eller telefon, för att erbjuda personlig service och vägledning genom hela låneprocessen. Vårt mål är att göra din upplevelse så bekväm och stödjande som möjligt, oavsett ditt behov eller situation.

Vanliga frågor och svar

Vi förstår att du kan ha många frågor när det gäller att låna pengar online. Här på LoanStep strävar vi efter att ge tydliga och raka svar på dina vanligaste funderingar. Från förståelsen av hur våra räntefria lån fungerar till vad som krävs för att ansöka, finns vårt team redo att ge dig den information du behöver för att känna dig trygg i ditt beslut att låna hos oss.

Låneanvändningsscenarier

Hos LoanStep förstår vi att livet är oförutsägbart och att finansiella behov kan uppstå i många olika former. Vare sig det gäller att finansiera en bil, göra en hemrenovering eller hantera oväntade utgifter, erbjuder vi lån som är anpassade för att möta dina specifika behov. Vår flexibilitet och förståelse för kundens livssituation gör oss till ett föredraget val för dem som söker pålitliga och anpassningsbara finansiella lösningar.

Lån utan säkerhet (Blancolån)

LoanSteps blancolån erbjuder dig möjligheten att låna pengar utan att behöva lämna någon form av säkerhet, som exempelvis en bil eller bostad. Detta gör processen snabb och okomplicerad, med fokus på din förmåga att återbetala lånet. Vi baserar vår bedömning på din ekonomiska situation och strävar efter att erbjuda lån som stöder din ekonomiska välbefinnande.

Viktiga överväganden för online-lån

Att ta ett online-lån med LoanStep är en smidig process, men det finns några viktiga saker att tänka på. Först och främst, låna aldrig för att betala av andra skulder, då detta kan förvärra din finansiella situation. Det är också viktigt att inte ansöka om lån hos flera olika långivare samtidigt, eftersom detta kan påverka din kreditvärdighet negativt. Var noga med att läsa igenom och förstå de villkor som gäller för ditt lån innan du accepterar det.

Anpassade lånealternativ

På LoanStep är vi stolta över att erbjuda anpassade lånealternativ som speglar din unika livssituation. Vi förstår att ekonomiska behov varierar stort mellan olika individer, och därför strävar vi efter att vara flexibla och tillmötesgående. Oavsett om du stöter på oförutsedda utgifter eller behöver en finansiell boost för ett specifikt projekt, kan våra lån anpassas för att möta dina behov.

Insikter om online-låneansökan

Att ansöka om ett lån hos LoanStep är inte bara enkelt, det är också utformat för att vara så transparent och förståeligt som möjligt. Från det ögonblick du inleder din ansökan online till det att pengarna sätts in på ditt konto, guidar vi dig genom varje steg. Vi använder BankID för en säker identifikationsprocess och erbjuder en tydlig översikt över lånevillkoren så att du kan känna dig trygg i ditt beslut.

Avslutande tankar

LoanStep står inte bara för flexibla och tillgängliga låneprodukter, utan vi är också en partner du kan lita på genom din ekonomiska resa. Vår dedikation till kundtillfredsställelse och transparens reflekteras i varje aspekt av vår verksamhet, från den initiala låneansökan till den sista återbetalningen. Vi strävar efter att ge dig de verktyg och resurser du behöver för att fatta informerade beslut om din ekonomi. Oavsett om det gäller att navigera i oförutsedda ekonomiska utmaningar eller att uppnå dina långsiktiga mål, är LoanStep här för att stödja dig.

Kontaktinformation

Om du har ytterligare frågor, behöver mer information eller är redo att ansöka om ett lån, är du välkommen att kontakta oss. Du kan nå LoanSteps kundtjänst via:

  • E-post: info@loanstep.se
  • Telefon: 026 - 222 28 38
  • Live-chatt på vår hemsida
Vårt team är här för att hjälpa dig på vardagar mellan 09:00-12:00.

Vanliga frågor

Kan jag ansöka om ett lån trots att jag har andra lån?
Ja, det är möjligt att ansöka om ett lån hos oss även om du har andra lån. Vi gör dock en individuell bedömning av din ekonomiska situation.
Hur snabbt kan jag få mitt lån beviljat?
Om din ansökan skickas in och godkänns på en vardag före kl. 12:00, kan du ha pengarna på ditt konto samma dag.
Finns det en möjlighet att betala tillbaka lånet i förtid?
Ja, du kan när som helst betala tillbaka ditt lån i förtid utan extra kostnader.

Utmärkt poäng i se.trustpilot.com. Högt betyg och bästa åsikter.

Bästa recensioner på se.Trustpilot.comDet finns inga recensioner för denna produkt.

Lånevillkor
Min Lån 10000 kr
Max. Lån 25000 kr
Löptid: 36 månader
Effektiv ränta: 30.49% - 1177%
Ränta 21.85% - 38.4%
Utan UC Nej
Krav på Inkomst 150000 kr
Lån utan säkerhet Ja
Avgifter och andra kostnader admin avgift - 60 kr, uppläggningsavgift - 750 kr

Liknande erbjudanden

203472 kr. Lämna tillbaka
150000 kr. Ta det
53472 kr. Överbetalning
Min Lån Max. Lån Löptid:
3 000 kr 600 000 kr 1- 15 år
från 3,01% Varje långivare bedömer vilken ränta det blir
ANSÖK FLER DETALJER
Kreditbelopp (Annuitetslån): 150 000 kr | Återbetalningsperiod: 10 år | Totalt att betala: 203 472 kr | Månadskostnad: 1 696 kr | Effektiv årsränta: 6,59% | Övriga avgifter: Start och aviavgift 0 kr | Återbetalning tid 1-20 år | Effektiv ränta min: 3.01% – max. 29,27% | Effektiv ränta max: 29,27%.
Utan UC
Populärt val
Zensum
275400 kr. Lämna tillbaka
200000 kr. Ta det
75400 kr. Överbetalning
Min Lån Max. Lån Löptid:
20 000 kr 600 000 kr 1 - 15 år
från 3.45% Varje långivare bedömer vilken ränta det blir
ANSÖK FLER DETALJER
Räkneexempel: Annuitetslån 10 år, 200 000 kr, rörlig ränta 6,74 % (startavg. 0 kr / aviavg. 0 kr) ger effektiv ränta 6,95 %, totalkostnad 275 400 kr, kostnad 2 295 kr/mån (120 avbet.). Individuell ränta 3,45–19,95% (effektiv ränta 3,45–22,9%). Återbet. tid 1–10 år vid nylån, 1-15 år vid lösen av bef lån.
38100 kr. Lämna tillbaka
20000 kr. Ta det
18100 kr. Överbetalning
Min Lån Max. Lån Löptid:
20 000 kr 150 000 kr 2 - 12 år
från 2,95% Vilken ränta du får på ditt lån baseras bland annat på din kreditvärdighet
ANSÖK FLER DETALJER
* Månadskostnad cirka. Räkneexempel: Annuitetslån 5 år, effektiv årsränta 33,18%. Ett lån på 20000 kr kostar då 635 kr/mån (60 avbetalningar), totalt 38100 kr. Ingen uppläggningsavgift / aviavgifter. 29% nominell ränta. Rörlig ränta. Banky samarbetar med Nordiska Kreditmarknadsaktiebolaget.
13440 kr. Lämna tillbaka (1 år)
10000 kr. Ta det (1 år)
3440 kr. Överbetalning (1 år)
Min Lån Max. Lån Löptid:
3000 kr 30000 kr 1 månad -15 år
från 43.98% Varje långivare bedömer vilken ränta det blir
ANSÖK FLER DETALJER
Krediten har 43,98 % nominell bunden årsränta, 475 kr i uppläggningsavgift och 25 kr månatlig administrationsavgift. En exempelkredit på 10 000 kr som återbetalas med 1 120 kr per månad under 12 månader har en effektiv årsränta på 76,8 %. Det innebär en total kostnad för krediten om 3 440 kr.

Det tar bara 10 sekunder för oss att skicka din ansökan till Fler än 30 finansinstitut i Sverige

En enda låneansökan online för alla finansinstitut i landet. Fyll i en kort form av en enda låneansökan online på en minut. Gratis kommer vi att välja lämpliga partners, som är redo att ge dig ett lån, och vi skickar dem dina uppgifter för övervägande. Du får godkännande och pengar från ett eller flera företag idag!

Jag vill få information om erbjudanden och kampanjer

Framgång!

Din ansökan har skickats

0
ANSÖK